Monica Ritterband

Eventyrlig Kunst 2020 glæder sig til at byde velkommen til en særudstilling af kunstneren Monica Ritterbands flotte kunstværker, skulpturer, mosaikker, portrætter m.m.

Monica Ritterband er oprindeligt uddannet som journalist og har arbejdet som skribent på en række aviser, som studievært for TV Avisen og kunstanmelder for Kunstavisen og klimmer for Kristeligt Dagblad.

I 1990’erne blev Monica Ritterband informationschef og sidenhen underdirektør i Carlsberg. Siden 1997 har hun helliget sig kunsten på fuld tid.

Blandt Monica Ritterbands værker er en række meterstore jern- mursten- og stålfigurer som er placeret i det offentlige rum rundt om i Danmark. Monica Ritterband har derudover designet for en række store, danske virksomheder, bl.a. porcelænsserien Musica for Royal Copenhagen, lysestager og vaser for Holmegaard, stolene Chairytale for VERMUND, duge fra Georg Jensen Damask, tæpper for Egetæpper samt en serie brændeovne for MORSØ Jernstøberi, for hvilke hun har modtaget den internationale designpris “Red Dot Design Award”.

Monica Ritterband er ved flere lejligheder blevet kåret til årets Kunstner.

Tak til alle sponsorer og samarbejdspartnere 2020

Fyns Bilsalg
Digitalt bureau
JK Byg og Montage
Martin Nielsen
Nordfyns Erhverv og Turisme
Nordfyns Kommune
Stark Bogense
Galleri Galschiøt
Kræzen
HCA golf Bogense
Visit Nordfyn
Bogense Hotel
JM optik
Toftegården's Dametøj
Toftegårdens Automobiler