Mindeudstilling Michael Bundesen “COLOUR PÅ TOSSEN”

Kunstudstilling med legendariske Shu-bi-dua-forsanger Michael Bundesen - Fantastiske malerier og særtryk af Michael Bundesen.

Michael Bundesen har som frontmand for bandet Shu-Bi-Dua med sine tekster og sit showmandship givet den kollektive bevidsthed i Danmark en lind strøm af sproglige og musikalske gaver. Scenen blev i forbindelse med et sygdomsforløb skiftet og det blev på lærredet han fik sit kunstneriske afløb.

Hans kunst er umiddelbar, humoristisk, koloristisk og ekspressionistisk. Musikken og humoren ligger helt fremme i den energiske penselføringen, der gør strøgene fulde af liv.

I Bundensens hoved opstod billederne ud af hans enorme frie kreative drift. Michael Bundesens kunst er fyldt med fabeldyr, ansigter, typer, menneskemængder – fra et livs erfaringer kun forundt de få.

Bundesens holdninger og betragtninger fornægter sig heller ikke, og billederne er fyldt med referencer til Shu-bi-Duas tekster, med titler som: ”Popfuglen Lady Gak Gak ”, ”Skidefugl på Rulleskøjter”, ”Er der liv på Mars,Hvad sker der”.

Michael Bundesens kunst giver et sjældent indblik i et sjældent sind.

Bundesen elskede ovenstående tema “Colour på tossen”, både fordi den var fortællende og selv-ironisk - da han i sine år efter blodproppen i hjernen, for alvor begyndte at sætte kulør på tilværelsen ved at male energisk. Men også fordi titlen er synonymt med sangen på et af Shu-bi-duas populære album, fra 1978.

Udstillingen er fuld af skønne værker, men samtidig en inspirerende mulighed for at se hvordan en af Danmarks mest afholdte musikere/kunstnere aldrig stoppede med at skabe, selv på trods af begrænsninger.

Oplev en eventyrlig dag

Køb din billet online, støt et godt formål og få en fantastisk oplevelse

Køb billet

Tak til alle sponsorer og samarbejdspartnere

Nordfyns Erhverv og Turisme
Nordfyns Kommune
Galleri Galschiøt
Nordfyns Bank Bogense
Fyns Bilsalg
Bogense Hotel
JK Byg og Montage
Ditlevsdal Bisonfarm
Rekord Rens Tarup
Toftegården's Dametøj
Toftegårdens Automobiler
Mad med sjæl
JN Glas & Indramning
NANOK CONSULTING
Nordfyn Grafisk
Nordfyns Farvecenter
Galleri Knægt
Galleri Rasmus
Bridgewalking
Kyst Camping Bogense
Fiskehuset Bogense
Bilcentret - A. Nielsen A/S